Blog

Baniddo Bayiliği İçin Dükkanın Kaç Metrekare Olması Lazım? — Sehitkamil, Gaziantep

Sehitkamil, Gaziantep

Gaziantep Merkez

Blog #117 01 Ağustos 2026 80 görüntülenme

Sehitkamil, Gaziantep konumunda Baniddo Dondurma, Baniddo Bayiliği İçin Dükkanın Kaç Metrekare Olması Lazım? blog yazısı talepleriniz için hazır. Telefon veya WhatsApp üzerinden hemen iletişime geçebilirsiniz. Adres: Gaziantep Merkez.

Yazı İçeriği

Dondurma bayiliği açmak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan biri de dükkanın büyüklüğüdür. Baniddo Dondurma bayiliği için büyük alanlara sahip olmak zorunlu değildir.

Genellikle küçük ve orta ölçekli dükkanlar, dondurma satışı için yeterli olur. Önemli olan metrekareden ziyade lokasyon ve müşteri yoğunluğudur. Doğru noktada yer alan küçük bir dükkan bile yüksek satış potansiyeline sahip olabilir.

Baniddo’nun esnek bayilik modeli, farklı büyüklükteki işletmelere uyum sağlar. Sadece dondurma dolabı ile başlayan küçük işletmelerden, geniş konsept mağazalara kadar farklı seçenekler mevcuttur.

Ayrıca doğru yerleşim planı ile küçük alanlar daha verimli kullanılabilir. Ürün sergileme, müşteri akışı ve servis düzeni, satış performansını doğrudan etkiler.

Sonuç olarak Baniddo Dondurma bayiliği için önemli olan büyük bir alan değil, doğru planlama ve stratejik konum seçimidir.

Hemen Ara WhatsApp